Julen

Nu är julen förbi och nyår börjar närma sig =) Jag är super nöjd med denna jul och jag har fått mycket fina julklappr, tex en rosa skitsöt mössa med matchande handskar, en alldeles egen skruvdragare och massa annat fint.

julafton : sov till 12, spelade på min nintendo wii (julklapp från älskling) tvingade upp s sen åkte vi till mormor och träffade mamma,bror o mormor, åt julmat och myste, sen for vi vidare till lillebror och öppnade klappar med dom (även papi var med ) vid fem tiden for vi ut till kovland och där blev det en hel del julklappsöppning!! sen åt vi god mat och mitt upp i allt så börjar oliver skratta =) lyckat som tusan!

Igår var mami här och fikade och hjälpte mig att sätta upp en fin lampa i sovrummet, som jag fått av mormor.
inte så ofta jag och mamma träffas nu så det var superskoj.

Idag är lillebror här och vi har precis vart ute och tjuvsmällt lite raketer =)
adjö

Helg

Äntligen snö!! =) Mysigt med en riktigt vit jul! tyvär är det många som krockar och kör av vägen tider som denna =/
min lillebrors  mamma o hennes kille har precis krockat, tack o lov mår dom bra och ska ringa om en stund så vi får höra hur det gått.

Nu ska jag o lillebror kolla på "trollkarlns hemligheter" eller vad det nu heter.. Vi har precis ätit en god skinkmacka, hehe =)

lite bilder från helgens bravader...

Marco & Cesar redo för prommis i -20 grader


Vem är starkast?

puss puss


cesar i varm o gosig jacka =)


Jul mat=)

Idag har vi vart o övningskört,skolan bjöd på en lektion plus att dom tar bort kostnaden på förra lektionen pga deras misstag , så jag är nöjd, eftersom jag även fått en ny tid.... =)

körde även med bror idag blev lite hastigt o lustig pga av att jag var lite försenad men men =)
sen var jag o älskling på willys o inhandlade alla godsaker inför JULEN!! =) =) Mmmm...

snart ska jag o cesar göra iordning lite julskinka, hoppas den blir bra!
I helgen kommer lillebror hit o umgås, mysigt! på lördag kommer även emelie o L så ska vi baka lite=)

tack o hej.

Hur J*VLA svårt ska det va?

=( Idag skulle jag ha gjort uppkörning, sitter i trafikskolans bil utanför vv och väntar.. och väntar men ingen som kommer, tillslut går jag in och säger till människa i receptionen, Hej jag ska göra min uppkörning men det kommer ingen??!! sen kollar människa på datorn och konstaterar att jag inte har någon uppkörning inbokad!!?? VA?

ringer ner till trafiskolan och dom kommer upp o hämtar mig, vid det här laget var jag flyförbannad/ledsen/less.
Det visade sig att "extra" personalen som skulle boka in min uppkörning glömde att verifiera bokningen genom att trycka på knappen BOKA! smart? Näää.

så nu håller dom på att försöka lösa problemet eftersom dom har gjort fel, vv har ingen ledig tid förns 15/1 .. Jag sa till körskolan att dom får ordna det på något vis, vilket vis som helst för jag ska köra upp INNAN jul!

Nu har jag och älskling vart o handlat alladin choklad, dricka och slingmedel till mig.
just nu känner jag mig bara så slut efter all nervositet / ilska.


adjö

frisk! =)

Äntligen mår jag som en människa, har gått ner 2.5 kg på två dagar =/ idag var första dage jag kunde äta.. och behålla maten. maten jag lagade idag blev portergryta,tack bror (micke) för inspiraton, det blev supergott, nästan som din =)

så senaste dagarna har inte vart rolig för min del, sirwan har jobbat (lika bra för hans del) för han har faktiskt "peppar peppar" klarat sig från denna magsjuka from hell.. i förrgår kom arya och hämtade cesar eftersom älskling jobbade och jag inte var kapabel att gå ut me lillgrisen våran.

Imorgon ska vi hämta hem honom när jag och micke ska övningsköra, saknar min lilla pez, jätte tacksam för att dom har haft honom men guud vad tomt det är här hemma.


Nu har S åkt till jobbet och ska gå som mentor idag, hoppas det går bra för han, såå duktig!!
och jag ska ta och städa lite och baka lite knäck och kola =)


Ja EMMA jag vet haha.. ska komma hem och pussa på dig så du oxå blir smittad ;) nerå ska bada i sprit innan vi ses =)



magsjuka =(

Fyfaan!!! Orkar inge mer nu

091209?

Hej o hå.
Nu håller jag på att storstädar! =) lite jul städning (lär ju behöva städa 10 ggr till innan jul, men men ;) )
golven blir väldigt snabbt skitiga när man har en liten cesar som går in med "skorna"

tidigare idag så har jag vart på stan och träffat mami,vi gick och köpte lite alger.. haha som man ska äta.. fast i kapselform,tack o lov! :) spirolina hette dom, nyttigt värre!! tvingade i sirwan lite till frukost oxå, gjorde gröt och ställde fram mjuk pepparkaka.. så han inte skulle märka dom stora gröna tabletterna som han oxå skulle äta upp.. det funkade =) 

ska fortsätta med min städning inna jag kommer av mig alldeles.
tack o adjö.

091207

Hej! Idag har jag haft en jätte spännande föreläsning på skolan, om kost och vikten av att äta en bra/nyttig och balanserad kost. Nu tänker ni, Ja? Det vet jag väl, men han berättade även att när man gör margarin så använder man sig av "rester" från tillverkning av tex olivolja,resterna hettas upp till 200 grader (180 grader, och det bildar transfett,som är cancer framkallande) sen transporterar man det på båt, med andra oljor, tex bensin!! vidare i tex carlshamn så blandar man i blekmedel o diverse andra "onyttiga" ämnen för att ta bort all lukt,färg och smak, Sugen??

han berättade även att när livsmedelsverket ska godkänna en tillsats så prövar man att ge små små doser till en råtta,när den dör tar man bort en dos,delar den med hundra sen är det fritt fram att använda i maten.

Kan säga att min lunch idag bestod av ett äpple... haha!



Här kommer lite bilder.. Var ju på middag hos min bror i lördags, Jättetrevligt och god mat & busiga ungar =) man borde verkligen ses oftigare!



Jag och Ella myser och pratar =)


Lillebror,brorsdotter och M`s mamma =)


Mormor och cesar =)


Mina älsklings grabbar =)


Cesar,S,Chilli =)


Cez




Tack o hej leverpastej!

Onsdag

Hej och hallå.

Nu sitter jag vid datorn och uppdaterar mig lite på allas bloggar =)
Skäller på erika för att hon inte skrivit något, trots mitt eviga tjat varje onsdag ;)

jag har precis vart ute på en härlig promenad med cesar och sen åt jag mormors goda spenatsoppa till brunch,sen frukost? eller nått, gott var det iaf!

Nu ska jag fortsätta gårdagens/kvällens pluggande,Etik och livsfrågor.
Senare idag när älskling kommer hem från jobbet ska vi till mormor och äta chilikornkarne? stavas det så? ingen aning men det är vad som bjuds på iaf.

sen är det ju min favorit dag idag oxå, nämligen ONSDAG/GREYS! men jag tror att det kanske är möjligt att det inte blir något ikväll =/

bjuder på lite bilder, haha cesar blev tokig på mig härromkvällen när jag inte lät han tuggade på sit"smarriga"ben!





Han blev så less så att han gick till sin bädd och gnagde och sen vidare till köket,stackarn. =)


Lite andra bilder... älskling i vårt "juliga" kök


Lucas siktar in sig på något?


Nya gardiner.. =)

RSS 2.0