underbart väder! Och cesars första simtur =)

Och självklart glömde jag vi kameran.. =/
Men den här dagen har vart helt underbar! har legat på stranden och läst,badat med hundarna till och med sirwan och cesar badade idag!
Han var så söt och bara sprattlade,som en vilding. en gång fick han till det och simmade nästan lika bra som gucci, som för övrigt fortf ligger och sover.. stackars farbror blir trött av att vara ute o simma o busa =)

nu ska sirwan ha datorn och jag ska äta nudlar.. tack o hej. =)

Tomater

Tomater och massa salt!! så gott...
faktiskt det enda jag har vart sugen på idag..
Idag har jag inte gjort många knop måste jag säga. vaknade sent, vilade lite mer.. lagade mat, gick på affärn och handla.. en liten prommis me hundarna däremellen oxå, och nu sitter jag här.. ska snart slänga omkull mig brevid älskling och läsa på en ny bok tror jag.

Igår var det tjejkväll som vanligt, och det var lika underbart roligt som vanligt,Erika var dock lite psycho.. men det var kanske ingen nyhet ;) och jag tycker om dig iaf! längtar såå till varje onsdag då vi ses,äter gott pratar skit, skrattar,sölar blåbär.. gråter.. oxå greys såklart!

slänger in lite fler bilder på mina vackra grabbar =)

busigt värre...

Farbror tuffing! =)

vart är min mat..? den borde stå framför mig nu....




Adjö.. =)

Onsdag

Godag! nu sitter jag med min kaffekopp framför datorn och tänkte skriva några rader =)

Denna dag började med att mami ringde och väckte mig (kl 12) =) bra att du ringde annars vet ja inte hur lång sovmorron jag hade tagit! S gick ut me grisarna på första prommisen idag, skönt!
Jag klev upp och bakade ananas paj! underbart god pajj! Tack Linda.w
Och ikväll ses vi ju! mysigt! saknar mina tjejer ju! så roligt att vi ses =)

undrar hur man ska få denna dag att gå,kanske ska fortsätta me städningen? eller så kanske jag ska slänga omkull mig och läsa lite? hm! ikväll ska jag förbi mami en liten snabbis innan jag ska till linda och träffa flickorna =)
maja lär ju ha vuxit hur mycket som helst skulle jag tro.

äh, nu ska jag gå och kolla till pajen! smaskigt värre ;)

adjö!

Här kommer lite bilder på grisarna...
Cesar med ett go ben..


Farbror gucci är trötter

Vov vov vov..

Fullt ös =)

huvva va farlig man kan se ut !



Adios.

östanskär.

Ikväll har vi vart och tittat på ett hus i östanskär (bortanför kovlan)
Det var till uthyrning och ägdes av ett äldre par de var väldigt trevliga och hade två tikar, en labrador och en boxer dam,cesar och labradortjejen busade gärnet,synd att vi inte hade me kameran det var så roligt att se dom, cesar blir så mesig utan papi,  vi tog ut dom för att hälsa en och en =)

tack linda för att du följde med <3


Här är huset vi kikade på




Nu ska jag kasta omkull mig, tror att jag ska skicka ner älskling till tvättstugan för att hämta det sista..


Natti natti

Mera sol!

Åh! vilket underbart väder! man blir på så himla bra humör när solen skiner =)
Idag har jag vart på stan med kusinvitamin,vi åt på donken och henke penk shoppade lite,givetvis hittade jag ett par skor på röda korset oxå.

sedan har jag och älskling vart ut på birsta en liten sväng och sedan var jag och bror till papi innan mattelektionen som för övrigt gick lite bättre idag =)


Snart ska jag kasta mig framför tvn och kolla på project runway, men jag måste först berätta att mami och tomas nyss var här och fikade en liten snabbis med oss, trevligt! Och ännu häftigare var ju att de såg ut som värsta MC-gänget när dom kom på motorcykeln ;)


Adjöken!!

Söndag..

Och jag har ont i huvudet.. har säkert sovit för mycket skulle jag tro, idag var det faktiskt jag som klev upp sist.. (OVANLIGT)!! Älskling klev upp vid nio och gick en långpromenad med grisarna,så skönt att slippa det denna huvudvärksmorgon  =)
Om en stund kommer lillebror hit,ska vara här tills dom åker hem ikväll..
vi ska spela tv-spel och äta någon god mat hade jag tänkt!

nu plingar det på dörren,adjö!

Fiske!

Ikväll har Stella,Linda & Carro + hennes karl vart ute på norasjön bortanför långskog och fiskat och grillat,vädret var på topp och det vart helt och hållet supermysigt!

Inga fiskar för flickorna tyvärr..måste vara B*G fiskar eller nått.. =) men det gjorde ingenting,bättre lycka nästa gång..
Nu ska jag krypa ner framför tvn och gosa lite med mina favoritgrabbar =)

 

Hoppas allt är fint med mina nära och kära.! =)

Natti natti

ko gödsel... Blä!

Idag (i ett regn som bara eskalerade) gick jag och lillebror en promenad med grisarna mina. och huvva vilka grisar!
vi kom till en stor äng och visseligen hade S sagt att dom hade kastat massa gödsel vid en tomt i närheten,men såklart tänkte inte stella på att det kanske var sånt äckel på ängen oxå.. hursomhelst.. dom busade och härjade och gucci låg och myste o rullade sig i det blöta gräset .. fint tänkte jag, han myser i regnet och blir ren på samma gång.. men ICKE!

när vi väl kommer hem efter en ganska lång pomenad så klappar marco gucci.. och i nästa sekund undrar han vad det är som luktar.. jo det var nämligen gödsel!  tre schamponeringar kanske fyra så tror jag nu att samtliga i detta hushåll luktar Ok!

nu är det snart greys anatomy och mina tjejer får mysa ikväll utan mig,´ikväll ska jag och marco titta på greys.
men nästa vecka ses vi igen =)

lägger in lite bilder snart.



kliande ögon och matteprov.

Mina ögon kliar o kliar o jag kan inte låta bli att bli galen.
allergitabletterna hjälper tydligen inte,eller så hade det vart ännu värre om jag inte åt dom.
Idag känns det som jag sprungit hela dagen lång,förutom på matte lektionen idag,  håller på med geometri som är det näst sista och självklart längsta kapitlet i hela boken,så skit tråkigt fattar ju knappt va jag håller på med. suck. tror matte B kommer bli aningen lättare,hoppas iaf. Idag sökte jag in till samhälle B oxå, så kurserna jag kommer läsa till höst är dessa : svenska A,  matte B, samhälle B + vårdkurserna.. fullt upp! pratade även med min engelska lärare idag hon fick mig att spåna på om jag ska läsa engelska C oxå.. hm.

Igår kväll satt jag och bror som vanligt varje måndag på matten.. försökte plugga.. men så kom vi på att det vore roligare att strunta i  matten och fara ner på kainot.. sagt och gjort, vi åkte till casinot, gick okej men var betydligt mycket roliagre än att plugga =)
nu ska stella slänga ner sig i soffan med cola och godis =)) vad annars? trodde ni jag skulle äta morötter och tomater eller nått sånt nyttigt??  och saft kanske?? Nej tack!



föresten kusin.. vågar du dig på en revanch? :P
adjöken =)

Choklad och kaffe!

Långpromenaden jag och älskling tog i förrgår slutade med att vi gick vilse i skogen! vi var ute i ca 1,5 timmar och typ en halvtimme av de försökte vi hitta hem.. eller åtminstone hitta en väg vi kände igen..=) tillslut kom vi tillbaka till dammen.. oj oj ,men det var skönt att vara ute o röra på sig,och cesar älskade det! skogs konungen är mitt nya namn på honom, han flög fram !! =)

nepp nu ska jag göra mig iordning för vi ska ut till kovland ,linda ska göra lasagne o  jag ska baka bullar =)

adjö!

allergi & soppa

Huvva vad det är störigt med pollen! snuva o snuva o rinniga ögon =/
Idag har min kära kusin vitamin vart är och hälsat på,trevligt ! vi spelade tekken och han fuskade... ellerså vann han bara !! ska få igen vettu, tro inte du kan komma hem till mig och vinna.. ;)

 

efter kusin åkt hem så har jag bakat bullar,jag vet.. gott!


Och vad är detta ..? min köttfärssoppa juh!

nu ska jag och älskling ta grisarna på en lång promenad!

mami : Du är bäst i hela världen,vet inte vad jag skulle göra utan dej. älskar dej så så såå mycket!
sirwan säger Tack... ;)

Uppdatering

Nu var det ett tag sedan jag skrev, har inte haft tid känns det som..
I helgen som vart har vi vart ute och myst i storbränna (kovland) med underbart väder,god mat och paj! Tack linda för det underbara receptet ;) längtar så otroligt mycket till sommaren nu.. man mår ju så otroligt mycket bättre när solen är framme =) Igår var jag och bror förbi pappa,var ett tag sen nu.. han kändes ganska pigg måste jag säga! =) vi drack kaffe och surrade, sen var det dags för den berömda matte lektionen, den gick helt ok och för första gången var vi inte de sista som kom !!

Igår kväll åkte jag och älskling in till ok q8 i stan och stella fick leka bil mekaniker =) yeeah haha börjar ju bli haj på bilar nu måste jag säga,bara ett körkort som saknas nu. anyway vi bytte olja och filter och så ,popparna var oxå med,jättedukiga var dom även när vi hissade upp bilen var dom lugna fast dom var i !

Äh nu ska jag göra nå käk. adjö!



 

underbar helg

Denna helg har vart helt underbar på alla sätt och vis!

RSS 2.0