Städ dag vill ja lova

Haha! Varför städar man när det ska komma hem en människa som ska demonstrera en typ av "matt möbel tvätt grej"
som för övrigt var helt sjukt bra! kostade därefter oxå.. ca 40.000 men vilken grej! helt överlägsen. And we shall call it...     PRO AQUA! karln var här i ca 5 timmar och det enda vi bjöd honom på var kaffe och snuskiga chokladbollar..
En sådan ska vi defenetivt införskaffa, inte nu. men någon gång i en snar framtid.

annars har det vart lugnt idag,sirwan har klippt gräsmattan typ HELA dagen, så duktig sååå!
jag har läst ut den sista boken idag, känns både bra och trist. antar att det kommer dröja väldigt länge innan jag hittar något att läsa som kan mäta sig me de gudomligt bra böckerna.

För en liten stund sen låg jag och gucci (+cesar och chilli) och myste. farbrorn snarkade så högt så det brummade i hela bröstkorgen på honom. mysigt! på måndag kommer domen för gucci, vi har nämligen tid hos Åse på vetinärhuset,och tydligen är hon jättebra.. så vi får se vad hon säger om våran farbror.

ska försöka ta lite bilder här ute i storbränna oxå, så ni får en liten visuell syn av hur underbart det är här ute i naturen!
nu ska denna fröken gå och göra bädd.

natti natti!

Twilight

Den filmen har jag sett för tredje gången ikväll. så bra! sjukt hur man fastnar så för en film.
läser nu den tredje boken "så länge våra hjärtan slår"

För tillfället är allt lugnt och beskedligt! sitter med min älskling i soffan här ute i kovland!
ska passa på att skriva något busigt... vi ska förlova oss.. den 1/9..=) *lycklig*
känns väldigt logiskt och tillfället känns perfekt!

I hans armar känner jag mig hemma


Idag var jag in på stan en liten sväng och träffade mami, som föressten åker till sthlm imorgon, hoppas ni får trevligt!

Nu ska jag kasta omkull mig med sirwan och mysa lite innan john blund kommer... ;)


nu måste greys börja snart! *saknar mina tjejer så otroligt mycket* ;(

Gokväll!

regn och regn..
Idag har jag städat hos min far.. träffat mamma på stan =) och lagat lite god mat!
Nu är jag trött så trött, Och förmodligen någon jävla svin sjuka på G, Ont i huvet ont i kroppen.
men men värre saker har väl hänt?

Imorgon får jag låna de två andra böckerna.. spännande att följa "Bella" och "edward" kärlekshistoria..
Äh nu ska jag mysa me min pöjk!
Kram o hej.. Tack Ajda och tomas för matt eller möbel tvätten! ;)

Im alive =)

Men jag bor i kovland för tillfället, och jag måste säga att det känns lite som semester!
bloggandet blir lidande, men annars är det bara super super mysigt! Jag har läst ut 2 super bra böcker
"Om jag kunde drömma" och "ljudet av din röst" (böckerna från filmen twiligt) som jag ännu bara sett 2 ggr... så bra den är.. Och böckerna.. wow! väntar spänt på att få låna den tredje boken "ljudet av ditt hjärta" vilken kärlek!
Tack sandra för att jag får låna dessa av dej!

annars har det hänt.. massor...!! men det är så busigt att jag nog inte skriver det ännu...
Jag är iaf glad lycklig och fullkomligt avslappnad. ovanligt nuförtiden.
det har vart ganska mycket den senaste tiden och det har vart ganska svårt att inte känna sig lite panikslagen.
därför välkomnar jag denna tid i "bushen" med arya och linda pretty much!

Jag har spånat på om jag ska skriva en bok... vad tror ni?


mamma: jag älskar dej och du är bäst i hela världen! 
kusin : om ett år.. ;)

nepp nu ska jag ta mig en kopp kaffe och gå ut på bron o blossa lite.
adjöken!

Tråkigt väder!

Börjar bli riktigt less på detta skit väder nu! tråkigt och ledsamt!
hundarna vägrar att gå ut och det finns inte mycket man kan göra. Att jag har sjukt ont i magen gör inte saken bättre.
Idag kommer mamma hem från semestern hon och tomas har vart på! är glad för att dom har fått komma iväg på nått spännande, men oj vad jag saknar mami min!


nu ska jag springa ner i tvätten i survädret =/


Till milcah.. : cesar väger ca 24 kg och allt är bra med honom, har så mycket energi så pappa gucci blir lite trött på honom =) Gucci däremot mår inte riktigt lika bra, har ont i lederna =( men annars ok.
när vädret blir bättre så kanske vi får ta och boka in en date med diverse hundar =)


ADJÖ!

090706



En trött cesar har vart på lång prommis..



så trött så man la sig ner...



lite gos med pappa



mina fina presenter från älskling!




oxå diskstället jag fick! =)

Ellu ellu.

Lagomt pigg idag! =) Jag har hunnit med att städa,promenera med cesar (farbror gucci vill inte) ska försöka få me honom ut snart. Sen har jag diskat och lagat omelett, Älskling fick frukost på sängen =)
Oxå har jag hunnit bestämt att vi ska göra lasagne hos kovlandsborna idag ! funderar på om jag ska baka lite bullar oxå.

Som sagt igår var det jätte trevligt och jag kan starkt rekomendera piren ute på alnö, god mat och trevlig personal.
Idag åker min mami och hennes kärlek tomas på mc semester! jag hoppas ni får supermysigt och att ni kommer hem i samma skick som ni åker =) mc kan ju vara lite farligt.. men jag litar på tomas och är helt säker på att det blir super!

nu ska jag ta en repa med dammsugaren.. ska försöka väcka min kära.. hehe.. han somnar ju bara om hela tiden så nu får jag ta i med hårhandskarna (dammasugarn) ;)

Ajöken..

Dagens fundering : vart är kamera sladden??

Piren

Ikväll har jag vart ute på piren i Alnö med Linda ,Carro och Marie. Vi har ätit tre rätters middag och druckit massa gott.
Jag och carro delade på en flaska husets vin.. hehe oxå  blev det en kaffedrink efter maten.
Så nu är jag lagomt lullig. och jätteglad för att dom frågade mig om jag ville följa med! har vart en perfekt kväll i super trevligt sällskap! Just nu känns livet bra och jag är glad. Man har mycket att vara glad för bara man öppnar ögonen och ser det positiva =) Jag älskar min familj och min underbara hjärtevän! Min mamma är bäst i hela världen och även hon är lycklig! Linda är ett stort +++++ i mitt liv och jag vet ärligt talat inte hur det skulle gå utan henne. Du kommer bli en toppen cool mamsing! Och din hjärtevän blir en toppen pappa!

I onsdags när jag var på väg hem från gatufesten träffade jag alla mina tjejer och det var superkul! men en sak varledsamt. Jag saknades.

Jag saknar våra onsdagar och längtar tills greys börjar igen. jag vet att vi alla har vårt att stå i, men jag älskar er till tusen, jag hoppas och tror att ni vet det..  =)

Nu ska den här lilla fröken borsta tandsningarna och hoppa i säng med en spännande bok, kanske ska jag drömma att älskling friar och vi bor i det vackraste slot som finns och att någon överdådig gud eller nått gör så att min älskade vovve blir frisk i lederna. gucci har funnits vid min sida i vårrt och torrt och det är svårt att beskriva hur mycket jag tycker om honom och hur mycket han har "hjälpt" till att hålla ihop våran lilla familj.

föressten så kom älskling hem från GF idag och gissa vad jag fick... nämligen detta... nehe inte det.. hittar inte sladden.. lägger in bilde imorn. Det var iaf en nalle puh gossenalle och två små playboy gossedjur..+ ett nytt och fint diskställ =) 

Natti natti.


Sol,bad och gatufesten

Idag har det vart en fullspäckad dag. Började med att kliva upp 8.15 imorse. tog en promenad i den redan så heta värmen. träffade på det finska fanskapet (kärring J'*****) jag har till granne.. och så startade dagen med ett tjafs med henne. Pratade lite med mami och vart på bättre humör.
sen tog jag och marco vårt pick och pack och gick ner till kvissle där vi mötte upp maria och ella =) sen bar det av till dyket.. där blev det solning badning och massa hetta. Sjukt vad varmt det har varit idag!

Efter några timmar var vi mer än nöjda och tog en PROMENAD hem.. VARMT! som tur var hade sirwans bror lagat iordning mat som vi hann stoppa i barna och några tuggor till oss med, kyckling med kokos! mums! efter detta begav vi oss in till gatufesten där vi åkte karuseller och åt diverse goda saker! Nu är jag så trött så jag vet inte vad jag ska göra med mig själv?! en bra ide är nog att gå till kojs.

Så med det sagt (skrivet) ska jag ta mig en vattenflaska och sätta mig på balkongen och varva ner ett litet tag innan sömnen gör sig närvarande. eller nått..

OCH till mina tjejer : Härligt att se er alla och jag hoppas ni har en toppen kväll! glöm inte bort att jag älskar er!


RSS 2.0